Varjokirjamessut lähestyy!

Yhdeksännet Varjokirjamessut täyttävät Rauhanaseman 27.-28.10. Tänäkin vuonna meiltä löydät valikoiman pieniä kustantamoja, distroja ja muita vaihtoehtoisia näytteilleasettajia. Esiin nousevia aiheita ovat muun muassa anarkismi, antimilitarismi, eläinten oikeudet, antifasismi, ympäristö, tee se itse -kulttuuri, queer sekä feminismi.

Tänä vuonna ilmestyneistä teoksista Varjokirjamessuilla tekijöineen mukana ovat muun muassa Railakas rahakirja – Näin hoidat taloutesi viisaasti, Eläintehtaat, Hennalan naismurhat 1918, Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi, Sukupuolena ihminen, Musta-Maija ja Kirppu-Kaisa – Seksityöläiset 1800-luvun alun Suomessa, Sisaret 1918 sekä monia muita. Kirjaesittelyjen lisäksi Varjokirjamessuilla kuullaan runoja ja musiikkia sekä käsitellään Suomessa sekä muualla käynnissä olevia kamppailuja ja projekteja. 
Varjokirjamessut järjestetään Pasilassa Rauhanasemalla lauantaina ja sunnuntaina 27.–28.10.2018 klo 11–19 ja 11–19. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Kannattaa kuitenkin varata käteistä mukaan mahdollisia kirjaostoksia ja ruokailuja varten.
Tsekkaa eventti Facebookissa ja jaa tutuillesi! Nähdään pian!
Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s